Fibonacci Roulette System

Inom matemaik är Fibonacci-siffrorna en nummersekvens som börjar med 0 och 1, och sedan är varje siffra summan av de två tidigare siffrorna i nummersekvensen. Detta slutar med en nummersekvens som blir stor väldigt snabbt: 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34 och så vidare.

Fibonacci-siffrorna kan användas rent praktiskt på många olika sätt inom matematiken. De förekommer ofta inom naturen. Med tanke på hur kända de är så lär det inte förvåna många att spelare har försökt använda Fibonacci-siffrorna som grund till sina roulette system.

Hur systemet fungerar

Det kanske inte är så svårt att förstå tanken bakom detta Fibonacci Roulette System. För att förklara snabbt gör du dina satsningar enligt en Fibonacci-sekvens. Du börjar med små satsningar och höjer dina satsningar på detta sätt om du förlorar.

Som med de flesta roulette system har Fibonacci System designats för att användas med "even money bets" som jämna/udda eller röda/svarta siffror. Du kan börja med en liten satsning - i detta fall börjar vi med €5.

Det kan hjälpa att skriva ner sekvensen innan du börjar spela så att du snabbt kan hänvisas till den snarare än att försöka göra matematiken i huvudet. I detta fall kan en sekvens se ut som på följande vis:

€5 €5 €10 €15 €25 €40 €65 €105 €170 €275

Börja med att göra den första satsningen i början av sekvensen. Om du vinner fortsätter du göra samma satsning tills du förlorar. Varje gång du förlorar tar du dig vidare på sekvensen. Till exempel, i vår sekvens, om vi satsar €5 och förlorar satsar vi €5 igen. Om vi förlorar igen satsar vi €10.

När du vinner en satsning går du tillbaka två steg i sekvensen. Om du till exempel har satsat €25 och vinner, går du tillbaka till att satsa €10 eftersom det ligger två steg bakåt i nummersekvensen i Fibonacci-sekvensen ovan.

Fibonacci-systemet tar inte slut vid någon särskilt pnkt. Du kan använda det precis hur du vill - antingen genom att sluta öka satsningarna efter ett visst antal ökade satsningar eller att fortsätta.

Fördelar med Fibonacci System

En av de bästa sakerna med Fibonacci System är det faktum att det vanligtvis kostar mycket mindre att spela än andra progressiva satsningssystem som Martingale. Självfallet gör det faktum att du inte fördubblar dina satsningar efter varje gång du förlorar stor skillnad.

Hursomhelst är den andra anledningen till detta det faktum att du tar dig upp för sekvensen med en siffra varje gång du förlorar men tar dig ner för sekvensen två platser varje gång du vinner. Eftersom du vinner mer än en tredjedel av satsningarna så betyder detta att större delen av dina satsningar vanligtvis hamnar nära början av sekvensen.

Nackdelar med Fibonacci System

Det huvudsakliga problemet med Fibonacci Roulette System är samma som med D'Alembert System - det faktum att en vinst inte nödvändigtvis garanterar att du hämtar tillbaka alla dina förluster. Om du till exempel förlorar dina första tre satsningar och sedan vinner €15 så har du ändå €5 mindre än vad du började med.

Vad vi tycker

Om du letar efter en roulette strategi som är aggressiv men inte riktigt lika dyr som Martingale så kan Fibonacci System vara ett bra alternativ. Det kommer utan tvekan att ge dig mer att hålla koll på och tänka på, vilket inte alltid är något dåligt eftersom det kan sluta med att du har mycket tid till annat mellan du snurrar hjulen.

Om du letar efter en roueltte strategi som garanterar att du alltid ligger långt efter varje vinst så rekommenderar vi Martingale System istället. Om du vill ta dig framåt saktare så kanske detta system passar bättre. Om du vill garantera att du vinner pengar så måste du först inse att det inte finns något roulette system som garanterar att du vinner. Det finns bara roulette strategi system som visar hur du ska satas och hur du ska hantera din spelkassa. Det finns inget roulette system som kan garantera att du vinner pengar varje gång du spelar. Om det fanns ett sådant system så skulle casinon ha upptäckt dem och skulle skulle sluta erbjuda dig roulette. Roulette är ett spel som du inte kan vinna i längden oavsett vilket system du använder. Det ska spelas under kortare perioder och du ska kunna lämna spelet när du är nöjd med en särskild vinst.